Persondata

Hvorfor & Hvordan

Idet du udfylder vores kontaktformular eller tilmelder dig vores Nyhedsbrev, giver du hermed samtykke til, at MunkStrunge må registrere og opbevare dine persondata (det drejer sig om dit navn, e-mail, og evt valgfrit også dit telefonnummer og adresse).

Alternativt, hvis du ikke ønsker at anvende kontaktformularen, så kan du altid ringe til os.

Det er os ved MunkStrunge der er dataansvarlig. 

(vores kontaktoplysninger, såsom CVR nummer, e-mail og telefonnummer, finder du på denne hjemmeside).

Formålet med at registrere data via hjemmesiden er, at vi hurtigt og nemt kan kontakte dig, så du sikkert og nemt kan få assistance til økonomiske spørgsmål og opgaver.

Ved tilmelding til vores Nyhedsbrev, er formålet med at registrere data at sende nyhedsbreve til dig. Nyhedsbrevene fra MunkStrunge, kan indeholde informationer om vores revisionsfirma. Herunder kan der være markedsføringsmateriale imellem, men dette er ikke formålet.

Formålet med MunkStrunges Nyhedsbrev er, at holde dig fagligt opdateret indenfor relevante økonomiske emner, der kan have betydning og relevans for dig og/eller din virksomhed.

Vi udsender ca hver 3. måneden et nyhedsbrev vedhæftet Revisorposten (via mail) omhandlende aktuelle økonomisk/virksomhedsmæssigt emner.

Du har ret til at trække dit samtykke til Nyhedsbreve tilbage. Det kan gøres ved at klikke på linket ”Afmeld” nederst i de nyhedsmails du modtager, eller ved at kontakte os per mail eller telefon.

I forbindelse med afmeldelsen slettes dine oplysninger i vores nyhedsbrevsystem.

Du har også ret til generelt at trække dit samtykke tilbage. Det gøres også ved at kontakte os per mail eller telefon. I forbindelse med afmeldelsen slettes dine oplysninger i vores system.

Du har ret til at få rettet i de oplysninger, vi har om dig, hvis de måtte være forkerte - og du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig (navn, email og evt valgfrit telefonnummer og adresse). Det kan ske ved at kontakte os på telefon eller mail.

I tilfælde af at aktiviteterne i revisionsvirksomheden overdrages til tredjemand, giver du dit samtykke til, at tredjemand må kontakte dig på samme vilkår, som fremgår af disse betingelser. Herved sikres det, at du fortsat kan blive godt betjent.

Digital Work